Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

    Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

    Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
    Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

    Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

    Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Urald a vizet a Tisza-tavon!

    Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

    Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

    Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


    
    utt 2019

    UTT-111

    2019. Július 07.

    Tiszafüred versenyközpont.
    Szeretettel várjuk kerékpár túránkra azokat, akik két keréken szeretnék megtapasztalni az UTT-111 hangulatát. A tókerülés iránya megegyezik a futókéval, déli irányba rajtoltok el, de nincs szintidő és nincs időmérés se. Figyelembe véve visszajelzéseiteket – a futók és bringás nevezések növekedését -, a bringatúrát 2019-ben is különálló eseményként rendezzük meg, így a túra a futóktól elkülönítve, 2019. július 7-én (vasárnap), délelőtt 10:00 kor rajtol a versenyközpontból, Tiszafüredről. A 111 km távot a szombati futókkal megegyező útvonalon teszi meg a mezőny; az esemény nem verseny, ezért sem szintidő, sem időmérés nincs. Csak rajtad áll, hogy magasabb teljesítményre kapcsolva kilépsz-e a komfortzónádból, vagy inkább kényelmesen tekerve gyönyörködsz az érintetlen környezetben. BRINGATÚRA IDŐPONTJA: 2019. július 7. TÁV: 111 km, egy kör a Tisza-tó körül VERSENYKÖZPONT: Tiszafüred, Morotva kerékpáros pihenő A bringatúra során a kerékpárosoknak a bukósisak viselete kötelező!
      Szakaszok, hely, táv
    • 1. Tiszaörvény 3,2 Km.
    • 2. Tiszaderzs 14,4 Km.
    • 3. Abádszalók 22,6 Km.
    • 4. Abádszalók kikötő 25,3 Km.
    • 5. Kisköre 31,9 Km.
    • 6. Kiskörei strand 33,8 Km.
    • 7. Dinnyéshát 37,7 Km.
    • 8. Sarud 46,7 Km.
    • 9. Poroszló 54,7 Km.
    • 10. Sarud 63,9 Km.
    • 11. Dinnyéshát 72,9 Km.
    • 12. Kiskörei strand 76,8 Km.
    • 13. Kisköre 78,7 Km.
    • 14. Abádszalók kikötő 85,3 Km.
    • 15. Abádszalók 88 Km.
    • 16. Tiszaderzs 96,2 Km.
    • 17. Tiszaörvény 107,4 Km.
    • 18. Cél 111 Km.

    NEVEZÉS

    A 3. UPC Mobil Ultra Tisza-tó nevezési felülete 2019. január 15-én, 19:00-kor nyílik meg! A nevezéshez elengedhetetlen a Személyes profil, amely IDE kattintva hozható létre. Adataid bármikor módosíthatók. Kéjük figyelj arra, hogy a neved a magyar szabályok szerint kerüljön mentésre, azaz VEZETÉKNÉV elől, UTÓNÉV hátul. Ennek a Facebookon és a Gmailen keresztül történő regisztrációknál vagy jelentősége.

    NEVEZÉSI DÍJAK

    A határidők nevezési és befizetési határidőt jelölnek – ezt tartsátok szem előtt az utalásoknál! UTT kategóriák 2019. március 15-éig 9 900 Ft, 2019. június 3-áig 10 900 Ft, 2019.  június 3. után  11 900 Ft (A 2. és 3. ársáv fizetési határideje VÁLTOZOTT 2019.05.29-én!) Az összegek bruttó összegben és magyar forintban értendők.



    A rendezvény szervezője: Balatonman Triatlon Kft.

    Forrás és bővebb tájékoztatás: ultratiszato.hu
    Abádszalók, Tisza-tó Strand;
    Abádszalók , Strand út
    Tisza-tó
    Nevezési díj helyszinen: 11900 Ft, elővételben 10900 Ft

    2019. július 07.
    No Internet Connection